Skip to main content
Search

Nasveti in triki za nego vašega malčka ali majhnega otroka.

Smiling toddler during bath time

Predstavljamo JOHNSON'S® kolekcijo za malčke in otroke

Ali ste vedeli, da so lasje in koža otrok dvakrat tanjši kot pri odraslih in da se razvijajo do 12. leta? Zato smo razvili nabor izdelkov za nego las, posebej zasnovan tako, da je nežnejši od običajnih izdelkov za odrasle, vendar še vedno nudi napredne koristi, ki jih potrebujejo lasje rastočih otrok. Naši izdelki zagotavljajo učinkovitost, ki jo potrebujete za razvozlavanje vozlov, močnejši sijaj in krepitev las, brez kompromisov pri blagosti. 100-odstotno nežni, brez parabenov, sulfatov in barvil

johnsons no more tangles toddler products collection

Naša No More Tangles kolekcija

Naš nabor izdelkov za nego otroških las JOHNSON'S® Strength Drops je posebej zasnovan kot del rutine, ki dokazano razvozla 75 % več vozlov in prepletovt.

t v primerjavi s šamponom brez sredstva za regeneracijo

johnsons kids shiny drops collection

Naša kolekcija za otroke Shiny Drops

Naš nabor izdelkov za nego otroških las JOHNSON'S® Shiny Drops je obogaten s kančkom arganovega olja in okrepi naravni sijaj, za svileno gladke, vidno zdrave lase.

Naučite našu rutinu u 3 koraka za negu kose dece i beba koje su prohodale

Naša jednostavna rutina za negu kose u 3 koraka čini da nega kose vašeg deteta bude brza i bezbolna za vas oboje! U nastavku pogledajte neke savete i trikove za umršenu kosu vaše bebe koja je prohodala.

Back to Top