Skip to main content
Search
mom and grandma kissing child

Naši varnostni standardi

Dosegamo in presegamo vrhovne svetovne ureditvene standarde.

coconut oil ingredient

Naše sestavine

Vse naše sestavine so ključnega pomena za izdelavo izdelkov, ki so nežni za občutljivo kožo, lase in oči vašega dojenčka. Pomembno je, da natančno veste, kaj je v izdelkih, ki jih izberete za svojega malčka, zato smo za vas pripravili slovarček sestavin.

Naš petstopenjski proces zagotavljanja varnosti

Zavezani smo ustvarjanju najnežnejših izdelkov za dojenčke po svetu. Zato smo razvili celovit postopek za zagotavljanje varnosti in kakovosti svojih izdelkov zanje. Če v katerikoli fazi tega postopka formula ni ustrezna, se vrnemo na začetek. Tako že več kot stoletje uspešno razvijamo najnežnejše izdelke za dojenčke po vsem svetu.

 • 1. Izvor surovin

  Diamond icon

  Visokokakovostni izdelki se začnejo z visokokakovostnimi surovinami, zato vsakega dobavitelja temeljito preverimo in sprejemamo samo materiale tistih prodajalcev, ki izpolnjujejo naše stroge standarde kakovosti in varnosti.

 • 2. Ocenjevanje sestavin

  Molecule icon

  Sestavine, ki jih prejemamo, morajo biti ocenjene in morajo izpolnjevati zahteve za varno uporabo v izdelkih za osebno nego. Temeljito jih pregledamo, da ocenimo nečistoče, ter presodimo najnovejše ugotovitve iz študij o osebni negi, hrani in zdravilih.

 • 3. Klinično ocenjevanje in testiranje

  Pipette icon

  Ko ustvarimo formulacije izdelkov, jih v laboratorijih preizkusimo na prostovoljcih. Naši strokovnjaki jih preizkusijo za vsako verjetno težavo, vključno z draženjem kože in oči. Zato naša podatkovna zbirka o varnosti vključuje informacije o raznolikih reakcijah na formulacije, ki nam pomagajo pri izdelavi vsake nove formule.

 • 4. Uporaba v resničnem življenju

  Chart icon

  Ugotavljamo načine, na katere naše izdelke za dojenčke uporabljajo resnični potrošniki. To se začne s preverjanjem prav pri vas! Vendar svoje izdelke po mnogih scenarijih – pri izredni vročini, mrazu, vlagi in še čem – testiramo tudi v laboratoriju, s čimer zagotavljamo trojno preverjanje varnosti in doslednosti.

 • 5. Stalno ocenjevanje

  Circular arrow icon

  Naš končni izdelek je končno na voljo v vaši lokalni trgovini, vendar naše delo s tem ni zaključeno. Poleg tega, da smo pozorni na nove informacije, poslušamo vaše povratne informacije, pa naj so podane s klicem na številko za storitve za stranke ali s komentarjem v družabnih medijih, in posodobimo, kar je potrebno, da je vsak izdelek, ki ga naredimo, učinkovit.

Znanost, ki podpira varnost sestavin

1. Konzervansi

Konzervansi so bistveni del izdelkov za osebno nego dojenčka in lepoto. Brez njih lahko rok uporabe vsakodnevnih izdelkov, na katere se zanašate, poteče v nekaj tednih ali celo v nekaj dnevih. Uporabljamo samo konzervanse, ki se že desetletja varno uporabljajo, in ki jih podpirajo FDA in evropski regulativni organi.

2. Dišave

Izkušnje, povezane z več čuti, vključno z vonjavami, so del razvoja zadovoljnega, zdravega dojenčka. Manj kot 25 % aromatičnih spojin, ki se uporabljajo v odišavljenih potrošniških izdelkih, izpolnjuje naše stroge varnostne standarde in je primernih za naše nežne izdelke za dojenčke. Nobena od dišav, ki jih uporabljamo, ne vsebuje znanih dišavnih alergenov.*

 

* Pod pragom označevanja, določenim po mnenjih SCCS.

aloe vera plant

Naš standard za naravno

Preberite več o standardu, ki ga uporabljamo za naravne sestavine.

Back to Top