Skip to main content
Search

Vrhunska nega za občutljivo kožo novorojenčka.

cottontouch collection

O naši kolekciji CottonTouch™

Naši NOVI izdelki CottonTouch™ so dovolj blagi za najzgodnejše dni življenja, saj so izjemno lahki in je njihova pH-vrednost povsem prilagojena občutljivi koži vašega novorojenčka. Formulirani so s pravim bombažem in namenskimi sestavinami ter ne vsebujejo barvil, parabenov in sulfatov. CottonTouch™ ustvari nežen, mehak dotik in podpira vez med vami in vašim dojenčkom.

Zakaj bombaž?

Bombaž je ena od prvi stvari, ki jih vaš dojenček občuti. Od odeje do copatk, bombažni izdelki so priljubljeni, ker so neverjetno mehki, vpojni in ker dihajo. Zato smo bili navdihnjeni, da v novo kolekcijo za novorojenčke CottonTouchTM, ki je posebej zasnovana za kožo vašega novorojenčka, vključimo pravi bombaž.

Prednosti CottonTouchTM

touching baby hands

Dotik je najpomembnejši način, na katerega lahko komunicirate s svojim novorojenčkom. NOVI CottonTouchTM izdelki so lahkotni, kar izboljša vaš ljubeči dotik.

washing newborn in baby bath tub with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

CottonTouch™ losjon za obraz in telo je izredno lahek in se hitro vpije, na koži vašega otroka in vaših dlaneh pa pusti čist občutek. Preprosto ga je nanesti, kožo vašega dojenčka pa ohrani navlaženo 24 ur.

newborn massage with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

CottonTouch™ kopel in gel za prhanje ima lahko, žametno peno, ki se enostavno izpira in za seboj ne pušča nobenih neželenih sledi.

JOHNSON’S® Cottontouch™ Hair & Scalp Oil

CottonTouch™olje je zmešano z resničnim bombažem. Izredno lahka formulacija se hitro vpije v dojenčkovo občutljivo kožo in jo ščiti od 1. dne.

Back to Top